Brug af Hotwater om vinteren

Oprettet d.

Brug af Hotwater om vinteren

Når den danske vinter sætter ind, anbefaler vi at du er ekstra opmærksom på dit system.
Vedligeholdes dit vaskeanlæg med Hotwater korrekt, vil du uden bekymring være sikker på bedst mulig driftssikkerhed.


Vær især opmærksom på følgende punkter:

  • Vedligehold af batteri
  • Indstilling af frostvagt temperatur


Vedligehold af batteri

Hvis batterispændingen til systemet kommer under 10,5 volt vil enheden stoppe. Det er derfor vigtigt med at batterispændingen altid vedligeholdes regelmæssigt med en egnet batterilader. Vi anbefaler at oplade batteriet så snart batteristanden er omkring 11v, og gerne hver dag i kolde perioder.


NB!:
Ved mange gentagende startforsøg med en batterispænding på under 10,5 volt vil Hotwateren gå i fejltilstand. Skulle uheldet være ude kan vi tilbyde service og systemtjek på vores værksted eller med vores landsdækkende servicebiler. Kontakt os for pris og info.


Indstilling af frostvagt temperatur

Purewash Hotwater er fremstillet med fuldautomatisk frostsikring der overvåger temperaturen, og starter op for den indbyggede varmeblæser når varerummet nærmer sig frostpunktet. En energivenlig funktion, fremfor at man absolut skal have enheden kørende hele tiden. Se standardindstilling af termostat på figur 1.

Ved længere perioder med frost, kan man med fordel justere termostaten (drej med urets retning). Herved starter frostvagten hurtigere op, hvilket kan være en fordel ved større varerum eller længere kolde perioder. Denne justering er meget enkel at foretage, og sidder bag servicedækslet. Vi anbefaler standardindstillingen i øvrige perioder af året, da dette sparer på forbruget af strøm og brændstof.