Velkommen til Branchedag 2022 i Løgstør den 02.09.2022

Den 2. september byder NOWAS A/S velkommen til Branchedag i Løgstør. Det bliver en dag med networking i branchen og snak om udstyr og produkter. Kom og få en snak med NOWAS-holdet og mød følgende leverandører som er tilstede på dagen. Flere mærker og leverandører udmeldes løbende på sociale medier og nowas.dk.

 

Diversey har med sine 95 år i rengøringsbranchen, en stor viden inden for rengøringteknologier, hygiejne og kemi. De har et stort sortiment inden for alt hvad der berører rengøring. Ydermere sætter de stor fokus på bæredygtighed.

Diversey vil være klar til en snak om rengøringmidler, hygiejne og deres bæredygtighedsprogram. Derudover vil de fremvise udvalgte rengøringsprodukter og doseringsanlæg på dagen.

​​​​​​Klassisk udstyr, vandførende stænger, filtersystemer, Unger har alt når det gælder glasrengøring.

Kom og mød Unger’s skandinaviske repræsentant som vil fremvise nyeste udstyr fra Unger. Der vil være mulighed for at se de nyeste teleskopstænger til vinduesvask, de smarte svanehalse med dobbeltknæk, og de nyudviklede POWER børster.

Algemidler skal godkendes af Miljøstyrelsen for at måtte sælges og
anvendes i Danmark.Kemikalieinspektionen har fokus på midler, der markedsføres til bekæmpelse af alger uden at være godkendt, og dermed er ulovlige.

På branchedagen vil Nowocoat stå klar til at rådgive om brug af det godkendte algemiddel Neutralon, samt forskellige professionelle imprægneringsmidler.


NMF har deres største viden inden for udvikling, produktion og anvendelse af professionelle rengøringsrekvisitter – og står på branchedagen klar til at hjælpe med professionel sparring, rådgivning og inspiration.

Til branchedagen vil NMF bl.a fremvise deres Nordic Recycle Trolley 2.0, der på unik vis forener bæredygtighed, design og funktionalitet. Derudover er der fokus på bæredygtige produkter og professionelle rengøringsrekvisitter.

Mosmatic AG er - med base i Schweiz - en yderst anerkendt producent i højtryksbranchen internationalt. I mere end 40 år har Mosmatic leveret førsteklasses kvalitetsprodukter til mange industrier, herunder bilvask og højtryksrens, ved at bruge den nyeste teknologi til at producere komponenter og produkter af høj kvalitet.

Eksperterne fra Mosmatic rejser fra Schweiz til NOWAS i Nordjylland for at du kan få en direkte snak med dem og en hands-on fornemmelse med deres udstyr.

Nilfisk har et omfattende sortiment af premium rengøringsmaskiner til de professionelle markeder, med primær fokus på gulvrengøring, støvsugere og højtryksrensere.

Som en af de førende globale leverandører vil Nilfisk også være til stede på branchedagen og stå klar til at rådgive om deres maskiner.Udkørende servicevirksomheder skal bruge professionelle varevogne. Kom og se forskellige muligheder fra Ford, Mercedes og Renault som udstilles af bilforhandlerne Brdr. Hosbond og Ejner Hessel.


Kom og vær med til en inspirerende dag

 

  • Rengøringsmaskiner og -rekvisitter
  • Professionelle rengøringsmidler

  • Vinduespudserudstyr

  • Højtryksanlæg og -udstyr

  • Demonstration af udvalgte nyheder

  • Mulighed for at blive vist rundt bag kulisserne hos NOWAS

  • NOWAS er vært for pølser og fadøl​​​​​​Branchedagen er gratis at deltage i

Tid: Fredag den 2. September 2022, kl. 10 – 15
Sted: NOWAS A/S, Falstervej 1, 9670 Løgstør 

Har du brug for hjælp?

Vælg virksomhedstype