Ofte stillede spørgsmål

• Kan jeg handle som privat, uden CVR nummer ?

Du kan ikke handle som privat hos NOWAS A/S. Vi er et grossistselskab som udelukkende sælger til erhvervsdrivende.

 

 

• Kan jeg handle med EAN nummer ?

Ja, du vælger blot "Institution" som kundetype når du vil betale. Herefter indtastes EAN nummeret blot i den angivne boks.

 

 

• Hvad er RABATKODEN ?

Vi udsender fra tid til anden rabatkoder som kan bruges til at opnå rabat på dine køb ved NOWAS A/S. For at modtage den næste rabatkode vi udsender kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, og like vores facebook side.

 

 

Jeg kan ikke vælge "Godkend og Betal" ved indkøbskurven

Af hensyn til korrekt ordreangivelse skal der indtastes et gyldigt CVR nummer. Når nummeret er gyldigt, vil der være en grøn ramme rundt om feltet. Hvis rammen er rød, er der en fejl i CVR nummeret. Indtast nummeret igen tal for tal.

 

 

• Hvorfor virker mit CVR nummer ikke ?

Det er vigtigt at der ikke er foranstående mellemrum foran CVR nummeret. Desuden er det vigtigt at CVR nummeret bliver indtastet istedet for kopiér/sæt ind funktionen.

 

 

• Mit CVR nummer er indtastet korrekt, men er stadig ikke accepteret ?

Det er vigtigt at der ikke er foranstående mellemrum foran CVR nummeret. Desuden er det vigtigt at CVR nummeret bliver indtastet istedet for kopiér/sæt ind funktionen. Hvis du stadigvæk oplever problemer, kan det være fordi at du bruger en ældre browser. Vi anbefaler de nyeste versioner af Safari, Chrome og Firefox.

 

 

Hvad gør jeg hvis jeg vil reklamere over et produkt ?

Udfyld denne reklamationsformular.

 

 

Jeg kan ikke finde det produkt jeg søger på hjemmesiden ?

Hos NOWAS A/S har vi over 20.000 varer i sortiment. Den bedste måde at finde et bestemt produkt er ved at bruge vores intelligente søgemaskine. Prøv bedst muligt at beskrive hvad du forsøger at finde, så kommer der et foreslag til nogle produkter, samt den kategori du muligvis søger.

 

 

Hvordan opretter jeg en brugerprofil på hjemmesiden ?

Klik her for at gå til vores tilmeldingsformular: https://www.nowas.dk/opret-bruger/

 

 

Hvorfor er der kommet fragt på min ordre ?

Hos NOWAS A/S er der bestemte satser for hvornår der er fragtfri levering. Se de aktuelle satser for webshop ordrer og telefoniske ordrer her: https://www.nowas.dk/forretningsbetingelser/