Professionelt Vinduespudserudstyr

Professionelt vinduespudserudstyr til den kræsne vinduespudser.

Vinduespudserudstyr hører til en af de store produktkategorier hos NOWAS A/S. Vi tilbyder uden tvivl Danmarks største og bedste udvalg af vinduespudserudstyr. Vi fører et bredt sortiment af vinduespudserudstyr fra markedets førende producenter til den professionelle vinduespudser. Vi har mange års erfaring med vinduespolering og den daglige feedback fra vores kunder på landsplan, er med til at forstærke vores position som førende leverandør af vinduespudserartikler. Vores produkter er afprøvet og gennemtestet, så vi kan være sikre på at de holder til det daglige slid.

 

 

 

​​​​​​

 

 

 

Ettore, Sorbo, Unger og meget mere!
NOWAS A/S forhandler det bedste vinduespudserudstyr fra anerkendte mærker som f.eks. Ettore, Unger, Sörbo, Moerman, Sealskinz, WagtailTriumph og andre kendte fabrikanter. Disse producenter har specialiseret sig i at udvikle redskaber til vinduespolering med gennemtænkte funktioner.

Hos NOWAS A/S finder du bl.a. følgende vinduespudserudstyr:
Komplette Vindueskrabere
Skvishåndtag
Skinner
Vinduespudsergummi
Vinduessæbe
Stripovertræk og Stripholdere
Vinduespudserhandsker
Glasskrabere
Vinduespudserspande og spandeholdere
Vinduespudserstiger
Teleskopstænger
Vandførende teleskopstænger
Rentvandsanlæg og meget meget mere.

Søger du specifikt udstyr til vinduespolering, som du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte kunderservice. Vores varesortiment omfatter yderligere vinduespudserudstyr end du finder her på webshoppen.

Klik her for at gå til vores kategori med Professionelt Vinduespudserudstyr