NOWAS har nedsat bemanding i ugerne 29-31. Telefonisk kundesupport er lukket i uge 30. NOWAS behandler ordrer hele sommeren, dog kan der forekomme længere behandlingstid i ferieperioden.

Du er velkommen til at kontakte os her.

Cookie- og persondatapolitik

Hvad er cookies egentlig?

Cookies er små stykker af data, som lagres lokalt på din computer, når du surfer rundt på internettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

Sådan anvender vi cookies på nowas.dk

Hos NOWAS A/S anvender vi cookies på www.nowas.dk for at optimere webshoppen og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores webshop. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies www.nowas.dk anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.


Teknisk nødvendige cookies

www.nowas.dk administreres af HostedShop. NOWAS A/S bruger cookies, som bliver anvendt til at genkende dig, når du besøger vores webshop. Derudover bruger vi HostedShops cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger webshoppen.
 

Marketing og optimerings cookies

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores webshop. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores webshop, og i hvilket omfang. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere. Vi anvender også en cookie ved visning af Youtube-film på www.nowas.dk. Med denne cookie registrerer Youtube, hvilke videoer du har set, og hvor meget af dem du har set. Alt dette er ganske harmløst - det er blot en hjælp for at gøre din hverdag på nettet lettere.

Kan jeg slette mine cookies?

JA, Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies på din enhed:

                                                

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.


Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
NOWAS A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.


NOWAS A/S, Tinghøjvej 3, 9670 Løgstør
CVR-nr.: 37839213
Telefon: +45 98 67 78 78


Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger: Formål: Statistik. Hvilke typer personoplysninger behandler vi: Sporing af aktivitet på hjemmesiden. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af interesseafvejningsreglen i persondataforordningens artikel 6, stk. 1 (f). Hvor dine personoplysninger stammer fra: Cookies, som af brugeren kan accepteres/afvises, Javascript sporingsscript. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på ikke at opbevare data som er langt over 5 år gamle i henhold til bogføringsloven, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.


Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger:
Formål: Vi anvender dine oplysninger i ansættelsesproceduren med henblik på ansættelse hos NOWAS A/S. Hvilke typer personoplysninger behandler vi: Almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, CV, eksamensresultater m.m., som du selv har oplyst.(ikke følsomme oplysninger). Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af: NOWAS A/S indsamler og opbevarer oplysninger om personer, der er ansat i virksomheden, eller som har været ansat, eller som søger job i virksomheden, gælder persondataloven. De stammer fra dig selv enten fra ansøgning fremsendt på mail eller afleveret personligt hos NOWAS. Vi opbevarer dine personoplysninger i op til 4 måneder.


Når du handler hos os, behandles følgende personoplysninger:
Formål: Forsendelse og fakturering. Hvilke typer personoplysninger behandler vi: Almindelige oplysninger (ikke følsomme oplysninger). Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af bogføringsloven. Hvor dine personoplysninger stammer fra: WEBSHOP: Oplysningerne indtastes af brugen I forbindelse med oprettelse af bruger på vores webshop, eller ved afgivelse af ordre som gæst. TELEFONISK/EMAIL: Oplysningerne indtastes af en medarbejder hos NOWAS A/S, med brugerens samtykke. Ved 60 måneders inaktivitet på hjemmesiden slettes data automatisk.

 

Databehandlere

Vi benytter os af følgende databehandlere som håndterer dine data på vegne af os: EG A/S - CVR: 84 66 78 11 – ERP


Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.
Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling: Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


Dokumentoplysning
Dette er 2. version af persondatapolitikken for NOWAS A/S skrevet 24-05-2018.

Produkt varianter

    Vælg Variant

    Tilvalg

      Varen er lagt i din indkøbskurv. Gå til indkøbskurven.

      Vælg virksomhedstype