Bestyrelsen udvides hos NOWAS A/S

Oprettet d.

Tidligere stifter og direktør af industrivirksomheden Reno A/S, Jørn Iversen, indtræder i bestyrelsen hos NOWAS A/S. Den nye bestyrelse skal bidrage til, at virksomheden kan fortsætte med at udvikle sig.

Der er god aktivitet hos produktions- og grossistvirksomheden NOWAS, der i 2021 har udvidet sine faciliteter og medarbejderstab i Danmark og Norge. Som følge af den solide vækst har virksomheden nu formået at hive en af branchens helt erfarne herrer med ombord. Fremadrettet er den tidligere stifter og direktør for Reno, Jørn Iversen, nemlig en del af NOWAS’ bestyrelse.

– Jørn Iversen kommer med årtiers lang erfaring og ekspertise i forbindelse med produktion, såvel som salg af maskiner til industrien og forhandlere, hvilket også udgør en stadigt stigende andel af kundesegmentet hos NOWAS. Herudover har Jørn også stor erfaring med strategisk ledelse, og vi ser således også frem til at trække på hans erfaringer, når vi fremadrettet skal indrette vores organisation. Med Jørn ombord er vi nu endnu bedre rustet til at imødekomme de udfordringer og opgaver som branchen byder på, lyder det fra adm. direktør hos NOWAS, Mark Donslund.

Hovedpersonen selv har den seneste tid fulgt NOWAS og glæder sig over sin nye bestyrelsespost, og han ser allerede nu gode forudsætninger for fremtidig vækst:

– Det skinner igennem, at NOWAS har et sundt DNA bygget på gode processer, ordentlighed, ihærdig flid og nærvær for kunderne. Det faglige niveau er højt, og jeg ser i den grad frem til at arbejde sammen med holdet i NOWAS om at fortsætte den gode udvikling, fortæller Jørn Iversen.

Om NOWAS:

NOWAS er en innovativ grossistvirksomhed med mere end 40 medarbejdere, som dagligt leverer professionelle rengøringsprodukter, maskiner og meget mere til erhvervsbranchen i hele Skandinavien. Vi har afdelinger i Danmark og Norge, og har desuden egenproduktion af højtryksrensere, vaskeanlæg og vandproduktionssystemer til den professionelle bruger. 

Vores handel foregår i stor grad via forhandlere, og vi udvikler også løsninger der sælges eksklusivt via forhandlere.