Omstrukturering af NOWAS i Danmark

Hos NOWAS har vi i de senere år oplevet stor vækst i Skandinavien. Det er vores ambition fortsat at yde hurtig service og levering til alle kunder fra et bredt sortiment til erhvervslivet. Denne ambition bliver kontinuerligt mere krævende i takt med den øgende vækst.

 

Derfor har vi besluttet at omstrukturere visse dele af virksomheden for at kunne have fuldt fokus på vores kerneområder: 

  • Engroshandel med virksomheder
  • Distribution via lokale forhandlere
  • Egenproduktion og produktudvikling
  • Landsdækkende servicebiler

 

På baggrund af dette, øger NOWAS nu kapaciteten på lager og logistik. Dette betyder yderligere lagerbygninger og værkstedskapacitet ved vores hovedafdeling i Vesthimmerland. 

Samtidig opdateres vores øvrige danske lokationer. Dette betyder at:

 

  • Vores butik i Aalborg afvikles. Der henvises til vores lokale forhandlere i området for de der ønsker at hente lokalt. Kontakt NOWAS for yderligere info. Tankstation til ultra rent vand fortsætter sin drift på adressen Porsvej 2 i Aalborg.
  • Vores afdeling i Esbjerg omstruktureres. Traditionelt butikssalg afvikles, men adressen fortsætter som showroom med et nøje udvalgt sortiment af afhentningsvarer efter aftale. Kontakt NOWAS for yderligere info.

 

Hvad betyder dette for dig som kunde? Du er selvfølgelig forsat velkommen til handle hos NOWAS. Vi er fortsat fuldt tilgængelige på alle platforme som hidtil, og leverer ordrer til hele erhvervslivet i Norden.

Med denne omstrukturering vil NOWAS fokusere på yderligere support til vores forhandlere med butikker i Skandinavien, og øge ressourcerne på hurtig ekspedition og forsendelse, samt produktion og service til alle kunder i Norden.

 

Skulle du ønske at købe specifikke produkter hos en lokal forhandler, er du velkommen til at kontakte NOWAS for henvisninger.

 

Venlige hilsner NOWAS

Har du brug for hjælp?

Vælg virksomhedstype